domov kontakt letovanje predstavitev podružnice aktualno
+386 (0)64 108 750
Terme 3000 - Moravske Toplice
Sredi Prekmurja, v lepi naravi in ljudem prijaznem okolju, z bogastvom termomineralne vode, na brezmejni ravnici polj in zelenja, zavzemajo svoj prostor Moravske Toplice. Tukaj se iz  globine skoraj dveh kilometrov vzpne silna moč vode, ogrete v toplih nedrih Zemlje in se razlije v kopico bazenov, brzic, umetnih slapov, napaja hodnike toboganov in z drobno pršečimi kapljicami objema sprostitve in zdravja željne kopalce.
Predlogi izletov
Aktivnosti
Del doživljajskega parka so vodne atrakcije: divja reka z brzicami, vodno-zračni ležalnik, gejzirji, slapovi, vodne in zračne masaže, protitočno plavanje, plavalne steze, vodni tokovi, žvrkljajoče kopeli... V posebnem bazenu so dovoljeni tudi skoki v vodo z enega ali treh metrov.
Naselje “Prekmurska Vas”
Razpolagamo z apartmajema tipa 1/2+2, ki vsebujeta kuhinjo (s potrebščinami za 4 osebe) z dnevno sobo (2 ležišči), spalnico (2 ležišči), kopalnico in WC, teraso, CATV in radio. Apartma je cca. 700 m oddaljen od TERM 3000; v neposredni bližini Recepcije Hotela Termal je tudi samopostrežna trgovina Mercator. Prav tako se v neposredni bližini apartmajev nahajajo urejena parkirišča.
SINDIKAT TAM
2000 Maribor
Cesta k Tamu 11
Vse ponudbe veljajo do zapolnitve prostih mest.
Izdelava spletnih strani @ 2015
domov kontakt letovanja predstavitev podružnice aktualno
V ceno je zajeto: Nočitve v apartmaju (do 4 osebe), vstopnice za neomejeno kopanje (do 4 osebe), DDV Opomba: V ceni ni zajeta turistična taksa, posteljnina in končno čiščenje apartmaja- gostje sami počistijo apartma ob odhodu. Pogoji: Paketna ponudba. Doplačilo za krajše letovanje 30 % Doplačila: Turistična taksa in prijavno/odjavni stroški, ki se poravnajo na recepciji hotela Termal. Administrativna storitev: 6 €/prijavo. Hišni ljubljenček: 5 €/dan Popusti: Letovanje za 7 ali več nočitev 5 % popust. Upokojenci imajo dodaten 5 % popust- ob predložitvi kartice upokojenca.
Splošne informacije: PRIJAVA: po 12. uri ODJAVA: do 11. ure
.
Cena zajema
Nočitve v apartmaju (do 4 osebe), vstopnice za neomejeno kopanje (do 4 osebe), DDV Pogoji: Paketna ponudba. Doplačilo za krajše letovanje 30 % Doplačila: Turistična taksa in prijavno/odjavni stroški, ki se poravnajo na recepciji hotela Termal. Administrativna storitev: 6 €/prijavo. Hišni ljubljenček: 5 €/dan Opomba: V ceni ni zajeta turistična taksa, posteljnina in končno čiščenje apartmaja- gostje sami počistijo apartma ob odhodu.
»SREDINA TEDNA« (4 nočitve) Pričetek letovanja v ponedeljek - zaključek letovanja v petek
200 €
230 €
295 €